Jeep laiendab haaret: 15. juulist on populaarne maasturitootja taas Pärnus esindatud

15 July 2020

Jeepi ametlik esindaja Eestis United Motors sõlmis Eurostautoga koostöölepingu müügi- ja teeninduskeskuse avamiseks Pärnus. Eurostauto Pärnu esindusse on oodatud nii uue auto ostjad kui juba Jeepi omavad kliendid: margiteeninduses saab teha kõiki vajalikke hooldus- ja remonditöid.

United Motors AS on Jeepi Eestis nüüdseks aastajagu ametlikult müünud. Peetri esindus Tallinna külje all on küll kõigiti kaasaegne, aga klientide soove arvestades on asutud tänavu jõudsalt müügivõrgustikku laiendama, et olla Jeepi praegustele ja tulevastele omanikele lähemal.

15. juulil Pärnu tuiksoonel, aadressil Roheline 72 avatav Eurostauto esindus on järjekorras teine Jeepi müügi- ja teeninduskeskus Tallinnast väljas, esimene avati täpselt nädal aega varem, 8. juulil Tartus. United Motors loodab lähiajal võrgustikku veelgi laiendada.

„Klientide huvi Jeepi maasturite vastu on olnud suur, sest tegu on tõsiseltvõetavate maastikusuutlike sõidukitega ja seda olenemata nende suurusest – Jeepi mudelivaliku väikseim maastur Renegade on kujunemas teatud mõttes kultussõidukiks, sest kompaktsete maasturite segmendis ei ole konkurentidel paraku enam midagi vastu panna,“ rääkis United Motors AS-i juhatuse liige Jaanus Nieländer. „Jeep on leidnud viisi olla samaaegselt keskkonnasõbralik ja maastikuvõimekas, veel sel aastal ootame müügile kahte pistikuhübriidi, Renegade’i ja Compassi, mis loomulikult jõuavad kohe ka kõigi meie koostööpartnerite müügisalongidesse kõikjal Eestis,“ lisas Nieländer.

OÜ Eurostauto juhatuse liige Ahti Rebane juhtis tähelepanu, et Jeepi müügi- ja teeninduskeskus asub otse suvepealinna tuiksoonel: „Pärnus on suuremad autosalongid kogunenud täpselt Via Baltica trajektoorile, nii et oleme väga heas seltskonnas ja meist on keeruline mööda vaadata.“ „Eurostauto tiimil on väga pikk autoalane kogemus, alates 1994. aastast oleme müünud erinevaid brände, ja ehkki Jeep on meie jaoks uus mark, teame, mida ootab nõudlik klient, oskame hinnata kvaliteetset kliendisuhet ja arendame end selles osas pidevalt edasi,“ avas Rebane Eurostauto pika eduloo tagamaid.

United Motorsi müügijuht Leino Luik tunnistas, et Eurostauto koostööpartneriks valimine oli kaalutletud otsus: „Kui kliendid vahetavad pigem autotootjat – Eurostauto on müünud väga erinevaid marke – kui et hakkavad autot ostma ja hooldama kuskil mujal, ja lisaks Pärnumaale tullakse oma soovidega siia ka Viljandi-, Rapla-, Järva- ja Valgamaalt, siis on see selge märk heast tööst.“ „Täna ei osteta autot enam pelgalt hinna pärast, vaid vastavalt tegelikele vajadustele ning Eurostauto on aastatepikkuse tööga tõestanud, et nad suudavad olla usaldusväärsed partnerid teekonnal, millest auto ostmine moodustab vaid ühe osa,“ oli Luik veendunud heas partnerivalikus.

Jeepi Pärnu esinduses on kogu töötajaskond saanud tehasepoolse väljaõppe nii müügi kui teeninduse osas ja täiendõpe toimub pidevalt koos brändi arenemisega. Kui asjad laabuvad ootuspäraselt, valmib 2021. aasta esimeses pooles uus Jeepi maja, mis saab olema üks suuremaid ja moodsamaid Baltimaades. „Me tõesti loodame, et uuel aastal on põhjust suureks avamispeoks, Jeep automargina ei ole „ühe hiti ime“, vaid selle mudelivalik on täielik, pakkudes igale ostjale just õiget sõiduvahendit. Usun, et koostöös United Motorsiga saavutame hea tulemuse, nende näol on meil olemas väga tugev seljatagune,“ rõõmustab Eurostauto juhatuse liige Ahti Rebane 15. juulist algava koostöö üle.

United Motors on klientide seas hinnatud automüüja ja järelteeninduse pakkuja. Ettevõtte omanikud on autoäris tegutsenud ligi 100 aastat: juba 1921. aastal alustas Allan Södeström Rootsis, Malmös uute autode müüki Förenade Bil AB-s. Eestis on United Motors AS ametlik Jeepi ja Alfa Romeo müügi- ja teeninduspartner. Alates 2017. aastast tegutseb United Motors Peetri esinduses ametliku BMW ja MINI teenindusena, sõiduautode keretööde teostajana ning garantiiliste vähekasutatud BMW ja MINI sõiduautode müüjana. 2018. aasta lõpus ostis United Motors Peugeot’ ja Hyundai esindaja Auto Forte, mis on suurim Peugeot’ esindaja Eestis. 2019. aastal alustati Jeepi ja Alfa Romeo müügiga ning 2020. aastal asutakse koostööpartnerite abil nende brändide müügivõrku Eestis üles ehitama.

OÜ Eurostauto on asutatud 2008. aastal ja põhineb 100% Eesti kapitalil. Eurostauto meeskonnal on pikaajaline uute ja kasutatud autode müügikogemus. 1996. aastast on tegeletud Mazda autode müügi ja hoolduse edendamisega Eestis. Ettevõtte tegevuste loetellu kuuluvad nii AS Vilojett alustamine Pärnus kui ka hilisem osalemine Inchcape Motors Estonia juhatuses Tallinnas. 2009. aastal sõlmis Eurostauto ametliku esindusõiguse lepingu Nissan Nordic Europe’iga ning samal aastal Mazda ametliku hoolduse õiguse lepingu Inchcape Motors Finlandiga. Eurostautol on Tallinnas ja Pärnus esindused ja nad on Eesti suurim Nissani edasimüüja.
Mõlemale ettevõttele on Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) poolt väljastatud kvaliteedimärk „Tunnustatud automüüja“.