JEEP® GRAND CHEROKEE

JEEP® GRAND CHEROKEE

Välimus

Detailideni kütkestav

Uue Jeep® Grand Cherokee elegantne ja kütkestav disain paistab igal juhul silma.
Tänu esmaklassilistele LED-reflektorituledele ning 20- ja 21-tollistele alumiiniummetallvelgedele näeb auto välja elegantne, luksuslik ja enesekindel.

ÜLISTIILNE

Uue Jeep® Grand Cherokee 4xe stiil ja isikupära ilmnevad igas detailis. Selle uuendatud disain austab legendaarset Jeep® identiteeti. Ikooniline seitsme piluga iluvõre rõhutab jõulisi vorme ja sulandub sujuvalt auto esiosa disainiga, aga ka näiteks võimsa panoraamkatusega.

4xe

Uus Jeep® Grand Cherokee liitub 4xe mudelivalikuga. Selle tunnuseks on juba tuttava sinise ääristusega Jeep® logo profiil auto esiosal ja tagaluugil, Grand Cherokee nimi ustel ja 4xe logo.

UUS JÕUD

Uue 2024. aasta Jeep® Grand Cherokee 4xe võimsus tuleneb selle kahest suure jõudlusega jõuallikast : 2-liitrine bensiini I-4 turbomootor kuni 272 hobujõuga ja kuni 145-hobujõuline uus elektrimootor, mis võimaldab kuni 51 km autonoomset sõiduulatust. Kombineeritud kasutamisel ulatub Jeep® Grand Cherokee 4xe võimsus kuni 380 hobujõuni.

LAADIMINE IGAL HETKEL, KA SÕIDU AJAL

2024. aasta Jeep® Grand Cherokee 4xe saab laadida mugavalt kodust kaasasoleva standardkaabli abil (4 tundi täislaadimiseks kiirusega 2,3 Kwh) või ka enamikus avalikes laadimisjaamades Mode 3 kaabliga (1 tund ja 40 minutit 100% aku täituvuseni kiirusega 7,4 Kwh). Lisaks sellele võimaldab e-Coasting funktsioon sõidu ajal toodetud energiat kasutada elektriaku laadimiseks.

HÜBRIIDREŽIIMID

Valikus on kolm sõidurežiimi: • Elektrirežiimil koos null CO2 heitkogus ja enneolematu vaikne liikuvus. • Hübriidrežiim optimeerib automaatselt mõlema jõuallika kasutust. • e-Save režiim võimaldab akut laadida sõidu ajal, kasutades termomootorit.

 

Interjöör

SILMAPAISTEV RUUMIKUS

Uus Jeep® Grand Cherokee toob Sinuni täiesti uue mugavusklassi. Ruumikas interjööris on kasutusel esmaklassilised materjalid ja kaasaegseimad tehnoloogiad.
Isikupäraste detailidega viimistletud istmed on kohandatavad 16 erinevasse asendisse* ning 4-tsooniline kliimaseade, kohandatav valgustus, nahkviimistlus ja puitdetailid pakuvad nii mugavust kui stiilielamust.

Uus Grand Cherokee on varustatud ka Uconnect TM teabe- ja meelelahutussüsteemiga, sh 10,1-tolline puuteekraan ja mobiiliühenduvus.

* Standardvarustuses saadaval Summit Reserve’is.

MITMEVÄRVILISED VALGUSLAHENDUSED

Viies erinevas värvitoonis reguleeritavad LED-valgustid* võimaldavad salongi lisada parasjagu sobivamat meeleolu.

* Standardvarustuses saadaval Summit Reserve’is

REGULEERITAVAD ISTMED 16 ERINEVA ASENDIGA

Jeep® Grand Cherokee istmed on kohandatavad 16 erinevasse asendisse*

*Saadaval Summit Reserve’is standardvarustuses.

10,25-TOLLINE  EKRAAN

Jeep® Grand Cherokee on nüüdsest varustatud ka reisijale mõeldud puutetundliku ekraaniga, mille kaudu saab kõrvalistuja juhti näiteks sihtkoha otsingu, seadmete ühendamise, muusikavaliku või muu meelelahutuse valikul aidata*.

* Standardvarustuses saadaval Summit Reserve’is.

PREMIUM MCINTOSH® HELISÜSTEEM

Tänu esmaklassilisele McIntosh® helisüsteemile saad sõidu ajal nautida täiuslikku helilahendust. 17-kanaliline võimendi tagab kuni 950 W võimsuse. Helisüsteemi kuulub 19 eritellimusel disainitud kõlarit, sealhulgas 10-tolline subwoofer.

MÕÕTMED

Uus Jeep® Grand Cherokee pakub teile igaks seikluseks vajalikku mugavust ja ruumi. Istumiskõrgus kuni 1,80 m, pikkus 4,91 m ja laius 2,15 m. Sõltuvalt versioonist võivad mõõtmed veidi erineda.